Madspildsskolen

Praktiske oplysninger

Efterårsaktivitet for hele familien

Madspildsskolen henvender sig til familier, som gerne vil lave mad sammen og blive bedre til at undgå madspild. Både børn og voksne kan deltage, men vi anbefaler, at børn er minimum 6 år.

Hver familie får tildelt sin egen køkkenstation, hvor I sammen forvandler overskudsråvarer til velsmagende måltider. Under hele workshoppen bidrager vores undervisere med sparring og vejledning, så kreativitet og ambitioner kan udfolde sig uanset alder.

Hvor?

Madspildsskolen afholdes altid i større byer i Danmark. Det er endnu ikke fastlagt hvor i landet Madspildsskolen 2024 afholdes.

Hvornår?

Madspildsskolen foregår mandag til fredag i efterårsferien (uge 42). Der afholdes to workshops pr. dag. En kl. 10-13 og en kl. 14-17.

Pris

En billet til Madspildsskolen giver adgang for en familie på op til seks personer. Din billet vil gælde til én bestemt workshop, og du vælger selv dato og tidspunkt ved billetkøb. Billetprisen for Madspildsskolen 2024 er endnu ikke fastlagt.

Mad og madhensyn

På Madspildsskolen laves der mad af overskudsråvarer fra Too Good To Go-lykkeposer, som dagligt bliver leveret fra lokale supermarkeder. Vi kan derfor ikke oplyse præcis hvilke råvarer, der er til rådighed. Det er således op til den enkelte at vælge råvarer, man kan lide og tåle. Vi sørger dog for, at der altid vil være et udvalg af gluten- og laktosefri produkter til rådighed.

Madspildskassen

Hver familie får udleveret Madspildskassen – en kasse med masser af krydderier og smagsgivere, som kan tages i brug under madlavningen. Madspildskassen må tages med hjem efter Madspildsskolen, så I også derhjemme kan sørge for at få god smag ind i jeres madspildsretter.