Arla Fondens børnepanel

Børnenes stemme

Arla Fonden vil hjælpe børnenes stemme frem, så voksne ikke skal tro og tænke sig til, hvad børn og unge mener og tænker. Vi har derfor sammensat et børnepanel bestående af børn i alderen 13 til 15 år. Børnepanelet hjælper os med at udvikle vores aktiviteter så de endnu bedre understøtter udviklingen af bæredygtige madvaner hos børn og unge.

 

Kunne du tænke dig at være med?

Vi modtager løbende ansøgninger til børnepanelet.

  • Er du fyldt 13 år og optaget af, hvordan du, dine klassekammerater og dine lærere kan hjælpe hinanden med at gøre jeres skole og undervisningen bedre?
  • Har du ofte holdninger til det, der sker på din skole, i klassens fællesskab og i undervisningen?
  • Er du god til at bidrage, når du samarbejder med andre, og når I har fælles snakke på klassen?
  • Er du god til at finde løsninger, har god energi og et godt humør?Så vil du helt sikkert synes, det kunne være spændende at blive en del af Arla Fondens Børnepanel.Børnepanelet mødes virtuelt to til tre eftermiddage om året – og derudover vil du en til to gange om året blive indbudt til et særligt arrangement, hvor du skal kunne få fri fra skole. Det kan fx være i forbindelse med, at Børnepanelet skal besøge MADlejr eller være med til et arrangement i fx København eller Aarhus. Derfor skal du også være frisk på at kunne tage en togtur ind i mellem.
    Du får naturligvis dækket dine udgifter og der er desuden et honorar for at deltage i Børnepanelets aktiviteter.

    Sådan søger du

    Lav en lille videooptagelse på mellem et halvt og et helt minut, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du gerne vil være med i Arla Fondens Børnepanel. Videoen sender du til ansoegning@arlafonden.dk.

Alle der sender en videoansøgning får svar. Vi opbevarer ansøgningen i 6 mdr.

Copyright 2023 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger