Madspildsskolen

- spar på spildet i efterårsferien

Hvad er Madspildsskolen?

Madspildsskolen er en efterårsaktivitet for hele familien, hvor I forvandler overskudsråvarer og rester til nye, velsmagende måltider. På Madspildsskolen bruger vi ikke mange opskrifter, men tilskynder i stedet, at der afprøves, eksperimenteres og tænkes nyt i køkkenerne – alt imens vores undervisere bidrager med sparring og vejledning. I løbet af workshoppen lærer I blandt andet om madspild, holdbarhed og grundsmage, som I kan bruge, når I eksperimenterer med jeres helt egne madspildsretter derhjemme.

Madspildsskolen afholdes hvert år i efterårsferien i større byer i Danmark. Byerne offentliggøres i forbindelse med, at billetsalget åbnes i september.

Madspildsfakta

  • I Danmark bliver madvarerne i en af fem indkøbsposer til madspild.
  • Madspild er ansvarlig for 10% af drivhusgasemissionerne.
  • 9 ud af 10 danskere vil gerne mindske madspild.

(Kilder: Arla og Too Good To Go)

Et samarbejde mod madspild

Test dig selv

Hvilke madmyter er sande og falske?

Inspiration

Få tips, tricks, viden og inspiration til at reducere madspild derhjemme.

“Madspild er et stort problem, som vi kun kan løse i fællesskab.”