Støt MADlejr

Håndtering af personlige oplysninger

Vedr. elektronisk behandling af personlige oplysninger i Arla Fonden

Arla Fonden er opmærksom på, at du har interesse i at vide, hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt og viderebragt, og at vi omhyggeligt sørger for, at de oplysninger, som Arla Fonden kommer i besiddelse af ikke kommer i de forkerte hænder. Vores politik vedrørende personlige oplysninger fastlægger, hvilke forholdsregler vi vil tage for at sikre, at alle de oplysninger, som vi måtte komme i besiddelse af, opbevares forsvarligt og forbliver fortroligt og kun bliver brugt til dets oprindelige formål.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Arla Fondens Politik for håndtering af personlige oplysninger kan du enten sende en mail på sanne.vinther@arlafonden.dk eller skrive til Arla Fonden, Sønderhøj 46, 8260 Viby J.

Personlige oplysninger

De eneste personlige oplysninger, vi indsamler, er de personlige oplysninger, som du selv frivilligt giver os via e-mail eller på anden vis. Vi vil til hver en tid, når du beder om det, sende dig en udskrift, hvoraf det vil fremgå, hvilke oplysninger vi har om dig. Du kan når som helst bede om at få slettet dine personlige oplysninger.

Vores hjemmeside hverken lagrer personlige oplysninger automatisk eller skaffer sig på anden vis automatisk personlige oplysninger, men noterer sig udelukkende brugerens Internet Protocol adresse, som automatisk genkendes af webserveren, som derefter sender websiderne til din computer. Hvis du er koblet på Internettet, får du en Internet Protocol adresse, som ser nogenlunde sådan ud: 197.188.58.9.

I hvilke sammenhænge kan de personlige oplysninger blive brugt?

Enhver personlig oplysning, som du giver os vil kun blive brugt som følger:

– for at fremskaffe oplysninger, produkter eller ydelser til dig, som du har bedt om
– for at orientere dig om produkter eller ydelser fra Arla Fonden, som du måtte være interesseret i eller orientere dig om andre marketingrelaterede forhold
– til internt brug
– for at forbedre websidens indhold i form at information eller brugertests, som du på forhånd har ytret interesse for at deltage i
– for at tilpasse websidens indhold og/eller layout til den enkelte bruger
– for at gøre brugerne opmærksomme på opdateringer af websiden
– for at indsamle og offentliggøre statistiske oplysninger vedrørende brugeren og deres ønsker. Venligst bemærk, at disse statistikker er anonymiseret således at det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.

Videregivelse af personlige oplysninger

Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart (andre end ansatte og konsulenter hos Arla Fonden) uden dit samtykke.

Ændringer til vores politik vedr. personlige oplysninger

Hvis vi beslutter at ændre vores politik vedr. personlige oplysninger, offentliggør vi dem her på siden. Hvis vi imidlertid gerne vil foretage væsentlige ændringer i måden, vi behandler de personlige oplysninger, vi har om dig, vil vi bede om dit samtykke, inden vi foretager disse ændringer.

Copyright 2018 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger