Arla Fondens Madværksted er en 3-timers workshop i skolens eget madkundskabslokale med læring, samvær og fællesskab omkring mad, madlavning og maddannelse. Eleverne arbejder selvstændigt og eksperimenterende i en madaktivitet, hvor råvarer bliver til måltider, der præsenteres og nydes i fællesskab.
I forbindelse med madværkstederne er der udviklet et undervisningsmateriale, som sendes til skolen i god tid, så jeres elever kan arbejde med det, inden vi kommer på besøg.
Tilmelding til et Madværksted sker ved direkte henvendelse til Arla Fonden. Send en mail til info@arlafonden.dk med følgende oplysninger:
Et Madværksted koster 400 kr., som dækker alle udgifter til undervisningen – herunder madvarer.
Et Madværksted med fokus på, at alt for meget mad går til spilde. Her sætter vi fokus på, hvordan vi kan omdanne typiske madspildsråvarer til lækre madretter. Eleverne lærer forskellige tips og tricks, mens de sættes fri i køkkenerne til at udtænke og afprøve deres egne retter. Madværkstedet afsluttes med præsentation af fælles buffet, spisning, oprydning og afrunding.
Fokus på den gode smag og hvor den kommer fra samt øvelser, der gør eleverne bedre til at kende og udvikle deres egen smag og smagspræferencer. Aktiviteterne indbefatter tilsmagning af dip samt tilberedning af sæsonsalat og grøntsagsdeller. Madværkstedet afsluttes med præsentation af fælles buffet, spisning, oprydning og afrunding.
Arla Fonden
Sønderhøj 46
8260 Viby J.
CVR-nr. 34737215
E: info@arlafonden.dk
T: (+45) 70 22 55 00
Bemærk: Arla Fonden kan ikke søges
© 2024 Arla Fonden
Privatlivsinformation – Betingelser – Brug af cookies