Stillingsopslag: Arla Fonden søger Madguide

Har du overblik, masser af madglæde og evne til at sprede din begejstring til børn? Vil du samtidig gerne bidrage til, at børn i 6. til 8. klasse får bæredygtige madvaner herunder mod på, viden om og kompetencer til at lave mad? Så har vi lige nu en fast stilling ledig som Madguide pr. 1. december 2023.

Som Madguide er du igangsætter af aktiviteter, hvor eleverne eksperimenterer med, udtænker og laver måltider i fællesskaber. Din rolle er at formidle viden om blandt andet råvarer, tilberedning og smag – samt hjælpe børnene gennem processen, så de føler sig inspireret til og får mod på at lave spændende madretter.

Dine primære opgaver vil være i forbindelse med 4- eller 5-dages Madlejr, som er lejrskoleophold på Helnæs (Sydfyn) eller i Højer (Sønderjylland) – samt at undervise på Madværksteder, som er tretimers workshops på skoler i hele landet. Der kan desuden komme andre kortere eller længerevarende undervisningsopgaver og andre opgaver, der knytter sig til Arla Fondens aktiviteter.

På Madlejr har vi et færdigt program, der er udviklet over flere år og som gennem evalueringer har vist en positiv effekt på børnenes læring – herunder deres madmod, madvaner og kompetencer. De gode erfaringer fra Madlejr anvender vi i alle vores aktiviteter.

På Madlejr og i Madværksteder gennemføres madaktiviteterne i et samarbejde med både elever og lærere. Alle forløb indeholder supplerende opgaver, der gennemføres før og efter madaktiviteten, og som Madguide holder du tråd i processen gennem hele forløbet.

Om dig
Du er en dygtig og tydelig formidler med et smittende humør, der har blik for både helheden og det enkelte barn. Du har uddannelse og gerne erfaring, der har givet dig en alsidig viden om børn, læring, undervisning, fødevarer, naturens ressourcer, madlavning, tilberedning og smag.
Du kan holde overblikket i en til tider kaotisk undervisningssituation i køkkenet og er god til både planlægning og organisering individuelt og i samarbejde med andre.

Arbejdssted og ansættelsesvilkår
• Arbejdsstedet er Madlejr på Helnæs, Helnæs Byvej 63, 5631 Ebberup. For aktiviteter andre steder ydes der kørselsgodtgørelse og det fordres, du har adgang til kørsel i egen bil.
• Stillingen er på 37 timer med ansættelse pr. 1. december 2023.
• Ansættelse efter årsnorm med skiftende arbejdstimer.
Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelse.

Sådan søger du
Send din ansøgning med cv og øvrige bilag til ansoegning@arlafonden.dk senest tirsdag den 24. oktober 2023. Der gennemføres indledende virtuelle samtaler torsdag den 26. oktober og på baggrund heraf udvælges ansøgere til endelig samtale enten fredag den 27. oktober i Aarhus eller mandag den 30. oktober i København (afhængig af, hvor i landet, du kommer fra).

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Kruuse-Andersen, Chef for læring på telefon 20361002 og mail: mikkel.kruuse.andersen@arlafonden.dk