Sådan håndteres retningslinjerne for Covid-19 på MADlejr

På MADlejr er vi rigtig glade for, at vi igen har mulighed for at tage i mod 6. og 7. klasser.

Når det er muligt, skyldes det, at vi følger myndighedernes retningslinjer, og vi har lagt os i selen for at skabe en ramme for dagligdagen, hvor der er fokus på

  • hygiejne
  • at holde afstand
  • at mindske risikoen for smitte

GENERELT

Klassen er gennem hele ugen en enhed. Det betyder, at selvom der er to klasser på MADlejr på samme tid, så har de to klasser igennem hele ugen fået tildelt deres egne faciliteter.

Det gælder, når eleverne

  • er i køkkenet, har klassetid, benytter toilet- og badefaciliteter og sover

I forhold til den generelle hygiejne, gøres der rent én gang i døgnet på MADlejr, hvor der er særligt fokus på kontaktflader, køkkenet, overnatning, toiletter og baderum, og eleverne inddrages, hvor det er muligt.

AKTIVITET I KØKKENET

I køkkenet er klassen inddelt i madhold, der laver mad og spiser sammen. I begge situationer har vi sikret, at der kan holdes den afstand, der kræves.

Der er indført effektive hygiejneforanstaltninger, hvor der er fokus på

  • den enkelte elev
  • skift mellem aktiviteterne

Det betyder, at klassen har sit eget køkken, hvor der vaskes hænder, laves mad og spises, og hver gang madholdet og hele klassen skifter aktivitet, er der fokus på hygiejnen.

KLASSETID

Når eleverne ikke laver mad, så har de fri til at hygge med deres klassekammerater. Vi har sørget for, at de spil og legeredskaber, der er til rådighed, er nemme at holde rene, og kan benyttes ansvarligt.

OVERNATNING, TOILETTER- OG BADEFACILITETER

Eleverne sover på værelser af 4 til 7 mand med den tilstrækkelige anbefalede afstand mellem eleverne.

Hver elev har egne opbevaringsmuligheder til deres ting, og til hvert værelse er der tilknyttet toilet- og badfaciliteter, der kun benyttes af de elever, der sover sammen.

Vi glæder os meget til at tages i mod jer – og er der spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

De bedste hilsner fra

Carrie Harritsø
Leder af MADlejr
Tlf. 28 51 56 41