MADlejr #2 åbner i Højer fra foråret 2020

Mange flere skoleklasser kan fremover komme på MADlejr, når vi allerede i det kommende skoleår åbner vores nye MADlejr i skønne, sønderjyske omgivelser. Her kan du læse om de historiske bygninger, der skal danne rammerne for MADlejr #2, og hvordan I kommer afsted.

 

I den sønderjyske by Højer, beliggende tæt op af Tøndermarsken, ligger Højergaard. En samling af historiske bygninger, som fra foråret 2020 vil danne rammer om Arla Fondens næste MADlejr.

 

Den samme MADlejr-oplevelse med et lokalt touch

Den nye MADlejr vil bygge på de mange gode erfaringer fra MADlejr på Helnæs, og både program og undervisningsmateriale vil langt hen ad vejen være det samme. Dog giver nærområdet og de Sønderjyske marskomgivelser mulighed for at opleve den lokale kultur og natur, og MADlejr Højer vil derfor have sit eget lokale præg.

Men visionen for den nye MADlejr er den samme: at skabe et sanseligt rum med mulighed for fordybelse og oplevelser med mad, måltider, trivsel og bæredygtighed i centrum.

 

Et livligt samlingspunkt i hjertet af Højer

MADlejr i Højer opføres i et samarbejde mellem Arla Fonden og Tønder Kommune. Højergaard er oprindeligt en fredet marskgård, som i sommeren 2017 blev overtaget af Realdania By & Byg, et datterselskab af foreningen Realdania. Efter en gennemgående restaurering og nyindretning forvandles Højergaard til et livligt samlingspunkt for madaktiviteter – et varmt miljø med masser af liv og minder fra unge og gamle dage.

Renoveringen af de historiske bygninger er i fuld gang, og den nyrestaurerede Højergaard forventes at stå klar til at byde de første klasser velkommen allerede fra foråret 2020.

Det betyder, at du allerede nu kan tilmelde din klasse for det kommende skoleår. Og det foregår helt som det plejer.

 

Tilmeldingen er åben: Sådan kommer I på MADlejr Højer

Traditionen tro er tilmeldingen til MADlejr åben fra 1. marts til 1. maj 2019, og det foregår som altid på madlejr.dk.

Når du forhåndstilmelder din klasse, vil der være et felt i tilmeldingsformularen, hvor du kan ønske, om du vil på enten MADlejr Helnæs eller MADlejr Højer. Bemærk, at vi kan ikke garantere netop det ønskede sted eller dato, og at ophold på MADlejr Højer tidligst vil ligge i foråret 2020.

Hvis I har en særlig motivation for jeres valg af MADlejr, kan I skrive dette i det frie felt om jeres motivation for at komme afsted.  Vi læser naturligvis alle ansøgninger og bestræber os så vidt muligt på at imødekomme jeres ønsker og behov.

 

Klar til nye oplevelser med måltider og fællesskab i centrum?

Så hop ind på MADlejr.dk og forhåndstilmeld jer inden 1. maj.

Du kan læse meget mere om MADlejr i vores folder HER, og er du skolelærer i 6. eller 7. klasse, har vi sendt et brev til dig, som du også kan finde HER.

Vi glæder os til at modtage jeres tilmelding!