Kommunikationspraktikant for Arla Fonden – udløbet

Arla Fonden søger en kommunikationspraktikant til efteråret 2016

  • Har du både en teoretisk tilgang til og praktisk erfaring med at arbejde med ekstern kommunikation?
  • Er du optaget af, hvordan budskaber kommer ud over rampen?
  • Finder du, at både udviklingsopgaver og de mere rutineprægede opgaver er vigtige for, at opgaven lykkes?
  • Har du interesse for og lysten til at blive en stærk formidler af fondsarbejde?

Kan du nikke ja til dette, så er du lige den praktikant, Arla Fonden søger.

Du kommer til at prøve kræfter med

  • Planlægning og eksekvering Arla Fondens kommunikationsopgaver, herunder sociale medier
  • Udvikling og vedligehold af arlafonden.dk og madlejr. klassen – og dk i forhold til indhold, design, teknik og back-up
  • Gennemføre researchopgaver og oplæg til møder og præsentationer
  • Udvikling og facilitering af vores rekrutteringsstrategi omkring samarbejdet med skoler, der skal på MADlejr
  • Opgaver, der knytter sig til den almindelige administration af Arla Fonden – f.eks. at indhente priser, bestilling af varer, sende breve, indtastning af oplysninger og meget andet.
  • Og så får du selvfølgelig mulighed for at byde ind på områder, som du interesserer dig særligt for – eksempelvis fundraising, CSR-strategi, crowdfunding mm.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en selvstændig, nysgerrig, idérig og arbejdsom kommunikations- eller formidlingsstuderende – eller noget helt tredje. Du er vild med at skrive tekster til forskellige målgrupper, strategisk i din tankegang og så er du vild med at skabe involverende kommunikation. Vi forventer ikke, at du er en ørn til at arbejde i CMS-systemer og photoshop, men det er en forudsætning, at du har en interesse i at lære det.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en praktikplads med alsidige opgaver og en arbejdsplads, hvor du indgår på lige fod med fondens faste medarbejdere. Vi vil give dig løbende konstruktiv sparring og feedback, så du har mulighed for at få brugbar viden og erfaring med fra Arla Fonden. Vi tilbyder også en arbejdsplads, hvor der er travlt, godt humør, plads til grin og en lækker frokostordning.

Omfang

Praktikken begynder i august 2016 og løber frem til december 2016 (eller når det passer ind i dit uddannelsesforløb). Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte projektleder hos Arla Fonden Carrie Harritsø på 2851564 eller carrie.harritsoe@arlafonden.dk.

 

Ansøgningsfrist er 29. april 2016. Din ansøgning og CV sendes til carrie.harritsoe@arlafonden.dk  – vi ser frem til at modtage den


Arla Fonden arbejder for, at de 10 – 14 årige udvikler en sundere livsstil og større trivsel i fremtiden ved at arbejde med gode madvaner, maddannelse, smag, tilberedning mv.

Arla Fonden fokuserer indsatsen på tre hovedområder: 1) Mad og måltider 2) Sundhed og trivsel 3) Natur og bæredygtighed

Arla Fondens hovedaktivitet i disse år er at udvikle og drive MADlejr, en madlejrskole for 6. og 7. klassetrin. Du kan læse mere om Arla Fonden og MADlejr på arlafonden.dk og madlejr.dk.