IKEA

Arla Fonden og IKEA samarbejder om at indrette MADlejr.

Hvert år, når cirka 1600 danske skoleelever tager på Arla Fondens MADlejr, foregår deres ophold i rammer, der er indrettet af IKEA. Arla Fonden og IKEA har indgået et partnerskab, hvor IKEA donerer møbler, køkkenudstyr, tekstiler og indretningshjælp til MADlejr.

”Gode madvaner lægger grunden til en sund livsstil. Derfor passer Arla Fondens MADlejr med fokus på børns madvaner og livsstil rigtigt godt til IKEAs værdier og vores vision om at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker,” siger Dennis Balslev, direktør i IKEA Danmark. Han ser samtidigt et stort potentiale  for at involvere både medarbejdere og kunder i samarbejdet, som vil blive udviklet i løbet af de kommende år.

Arla Fondens mål om at bidrage til, at den kommende generation skal have bedre madvaner og livsstil, er ambitiøs, og derfor er det vigtigt, at Arla Fonden har dygtige samarbejdspartnere. ”Med IKEA deler vi et værdimæssigt grundlag, som drejer sig om at have fokus på fællesskabet og det gode liv i hjemmet og i køkkenet,” siger Sanne Vinther, der er direktør i Arla Fonden. Hun fortsætter ”MADlejr skal være så inspirerende og virkelighedsnær som overhovedet muligt, og derfor har det også været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, som er nytænkende og nede på jorden på én gang.”

Se flere billeder fra MADlejr

Tilbage til Partnerskaber