Arla Fonden søger Indsamlingsansvarlig

Har du erfaring med indsamlingsaktiviteter? Kan du gøre en god sag relevant for mange? Og kan du styre et projekt fra ide til implementering? Så er du måske vores nye indsamlings-ansvarlige.

 

Arla Fonden driver MADlejr, som er Danmarks største lejrskolekoncept for 6. og 7. klasser. Hvert år er mere end 3000 elever afsted på en af vores to lejrskoler, men vores ambition er endnu større.

Derfor søger Arla Fonden en dygtig medarbejder til at udvikle og drive indsamlingsaktiviteter og partnerskaber, så endnu flere børn og unge kan komme på MADlejr.

 

En alsidig profil med den rette værktøjskasse

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet. Måske du har en baggrund inden for kommunikation og markedsføring, iværksætteri eller noget helt tredje. Om du har en kort eller lang uddannelse er ikke afgørende – det vigtigste er, at du har de rette kompetencer og erfaringer og en smule entreprenørånd gemt i dig.

Vi søger en erfaren profil, der

  • tidligere har arbejdet med indsamlinger og/eller kampagner, og evner at gøre en god sag relevant for mange
  • har erfaringer med at udvikle en første ide/tanke til en konkret aktivitet og implementere den
  • har erfaring med projektledelse, hvor udvikling, marketing og kommunikation har været en del af opgaverne.

 

Dig som person

Din personlighed er vigtig for at få succes i stillingen. Som person er du åben, nysgerrig og god til at skabe relationer. Du har flair for projektledelse og kan bevare overblikket og styre et projekt i alle dets faser – fra ide til implementering. Ideerne kan du også få – enten selv eller sammen med andre – og selvom du naturligvis kan sparre med dine kollegaer undervejs, er det op til dig at udvikle og eksekvere dem.

 

En lille organisation med et stort formål

Som vores nye indsamlingsansvarlige vil du indgå i en lille organisation med et stort formål, hvor succeskriterierne for din stilling er meget tydelige. Du bliver en del af Arla Fondens sekretariat, der består af fondens direktør, en projektleder og en kommunikationsmedarbejder, og derudover vil der være 12 kolleger, der står for den daglige drift på de to madlejrskoler.

Arla Fonden har kontor i Viby J nær Aarhus, men du bestemmer selv, om din daglige arbejdsplads skal være her eller på Arlas kontor ved Sluseholmen i København S. Ved arbejdsplads i København skal du forvente at skulle tilbringe en dag i ugen på kontoret i Aarhus til sparring m.m.

 

Ansøgning og kontakt

Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn forhandles efter kvalifikationer. Ansøgningsfristen er d. 12/1 2020, og samtaler afholdes d. 21. og 22. januar i Viby J. Til en eventuel samtale vil vi desuden bede dig præsentere dine tanker om en case, som du vil få tilsendt op til samtalen.

Send din ansøgning, CV og relevante dokumenter til ansoegning@arlafonden.dk og skriv “Indsamlingsansvarlig” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Arla Fondens direktør, Sanne Vinther, på telefon 40 33 23 33.

 

Om Arla Fonden og MADlejr

Arla Fonden arbejder for, at børn og unge kan få en bedre sundhed og større trivsel i fremtiden. Fondens vigtigste opgave er at drive MADlejr – et lejrskoleforløb med fokus på mad, måltider, sundhed, trivsel og bæredygtighed. Siden åbningen i 2014 har mere end 8000 elever været på MADlejr.

 

Læs mere på www.madlejr.dk.