Arla Fonden søger børn til Børnepanelet

I Arla Fonden arbejder vi for, at børn i 6. til 8. klasse får lyst til at lave mad og lære mere om deres madvarer. Vi har fokus på, at det er sjovt og lærerigt at lave mad sammen – og at vores mad skal være bæredygtig, så vi passer på både miljøet og vores egen sundhed og trivsel.

Vi har brug for børnenes stemme, når vi udvikler vores aktiviteter, og derfor nedsætter vi hvert år i skiftende byer et Børnepanel. I år skal Børnepanelet bestå af børn i alderen 13-14 år fra Københavnsområdet.

Om dig

  • Er du god til at bidrage, når du samarbejder med andre, og når I har fælles snakke på klassen?
  • Er du udadvendt og åben?
  • Er du god til at finde løsninger, har god energi og et godt humør?

Så vil du helt sikkert synes, det kunne være spændende at blive en del af Arla Fondens Børnepanel.

Mere om arbejdet i Arla Fondens Børnepanel

I Arla Fondens Børnepanel vil vi gerne drøfte de madaktiviteter, vi laver med børn. Børnepanelet skal hjælpe os med at udvikle aktiviteterne, så de bliver endnu bedre. Børnepanelet vil også kunne bidrage, når vi skal lave nye aktiviteter. Hvert år laver Arla Fonden desuden en undersøgelse om børn, unge og mad. Her vil vi gerne drøfte resultaterne med jer.

Vi forestiller os, at Børnepanelet mødes fire til seks gange i løbet af året. Normalt vil det være en eftermiddag eller en lørdag formiddag. Derudover vil du kunne blive indbudt til et særligt arrangement i København eller Aarhus, hvor du måske får brug for at få fri fra skole.

Du får naturligvis dækket dine udgifter og der vil desuden være et honorar for at deltage i Børnepanelets aktiviteter.

Sådan søger du

Snak med dine forældre, om Børnepanelet kunne være noget for dig. Lav en lille videooptagelse på mellem et halvt og et helt minut, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du gerne vil være med i Arla Fondens Børnepanel. Videoen sender du til ansoegning@arlafonden.dk senest 17. februar 2023.

Alle der sender en videoansøgning får svar senest 1. marts.