Arla Fonden fylder 8 år

Mandag den 16/11 2020 rundede Arla Fonden sit 8. år siden stiftelsen. Mundbind, håndsprit og aflysninger af MADlejr-forløb har ganske vist fyldt meget i 2020. Men selvom vi – ligesom de fleste andre – ærgrer os over situationen og følgerne, har det seneste år også være et spændende år for Fonden.

Her er nogen af højdepunkterne:

  • Vi har åbnet vores 2. MADlejrskole i Højer, så mere end 3000 elever nu hvert år kan komme på MADlejr.
  • I februar lancerede vi vores nye analyse, Børn, Unge og Mad, der giver et unikt billede af børn og unges tanker, følelser og erfaringer med mad. Se de mange spændende konklusioner fra 2020-analysen her – og følg med i starten af det nye år, når 2021-udgaven udkommer.
  •  Spændende nye diskussioner om Arla Fondens fremtidige strategi er i gang i bestyrelsen. Mere om det senere.
  • I oktober afprøvede vi i samarbejde med Too Good To Go og Arla et nyt læringskoncept målrettet børnefamilier: Madspildsskolen. En workshop, hvor forældre sammen med deres børn laver lækker mad med rester og får inspiration til at undgå madspild i hjemmet. Læs mere om Madspildsskolen her.
  • Nye MADlejr-inspirerede aktiviteter testes af ude på de danske skoler. Små 1- og 2-dags forløb fyldt med madmod!

 

På trods af at der ingen klasser kommer på MADlejr i hverken november eller december 2020, ser vi optimistisk frem mod 2021. Mod en hverdag, hvor skoler landet over igen kan besøge MADlejr og få skønne, inspirerende oplevelser med mad, trivsel og bæredygtighed i centrum.

 

Tilmeldingen til MADlejr for det kommende skoleår åbner traditionen tro 1. marts 2021.

 

Skriv dig op til MADlejrs nyhedsbrev her, og få besked, når tilmeldingen er åben.