Presseomtale

26. februar 2020: Børn vil lave mad – men de voksne orker ikke

En ny rapport fra Arla Fonden viser, at de danske børn gerne vil lave mere mad, end de gør nu. Men de voksne er dårlige til at give børnene plads i køkkenet. Læs artiklen her.

13. januar 2020: ULTRA NYT på MADlejr Højer

UltraNyt var med i køkkenet på MADlejr Højer for at følge de første elever. Se indslaget her, og hør bl.a. hvorfor det er vigtigt, at eleverne lærer om råvarer og madlavning.

10. januar 2020: MADlejr Højer i TV Avisen

I åbningsugen på MADlejr Højer besøgte TV Avisen Højergaard for at følge eleverne til høneøvelsen - fra levende høne til lækker kyllingebuffet. Se indslaget her.

9. januar 2020: P4 Syd LIVE fra første uge på MADlejr Højer

4 Syd Morgen sendte live fra MADlejr Højer, da den første klasse skulle lære om hønens anatomi og lave frokost med kyllingekød som omdrejningspunkt. Hør indslaget her.

6. januar 2020: P4 Syd om åbningen af MADlejr Højer

Arla Fondens direktør, Sanne Vinther, fortæller her om vigtigheden af, at børn og unge lærer at lave mad selv, og om vejen mod en sundere livsstil. 

24. juni 2019: TV2 Fyn – MADlejr fylder 5 år

Se indslaget fra da TV2 Fyn besøgte MADlejr i uge 25, og hør Arla Fondens direktør fortælle om, hvorfor MADlejr stadig er en succes efter 5 år, og hvilken forskel det gør for eleverne.  

Arla Fonden MADlejr

22. juni 2019: Helnæs er det helt rigtige sted

"Den tidligere højskole på Helnæs var - og er - det helt rigtige sted at lave en lejrskole med fokus på mad, sundhed, natur og bæredygtighed," sagde Arla Fondens direktør, Sanne Vinther til Fyens Stiftstidende, da de besøgte MADlejr i uge 25. 

17. juni 2018: MADlejr i TV Avisen

I uge 24 var DR forbi MADlejr, da skoleårets sidste klasser var i køkkenet. Se indslaget her.

15. juni 2018: MADlejr i P4 Fyn Morgen

P4 Fyn Morgen var forbi MADlejr for at høre om baggrunden for initiativet og elevernes oplevelse af at være i køkkenet på MADlejr. Lyt med her.

14. juni 2018: MADlejr må sige nej til 60% af ansøgerne

Arla Fondens direktør, Sanne Vinther, fortæller om, hvorfor opholdet giver eleverne så meget læring, og hvordan endnu flere børn og unge i fremtiden kan komme på MADlejr. 

Copyright 2023 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger