Projekter

Arla Fondens primære formål er at udvikle og drive MADlejr-konceptet. Den viden og de erfaringer, vi får her, bliver dog også brugt i andre sammenhænge og projekter. Her kan du læse om nogen af de øvrige aktiviteter, som fonden er engageret i. 

 

MADmovers

MADmovers er et tværfagligt undervisningsforløb for 6. klasser, hvor klassen arbejder innovativt med deres måltidsvaner og spisepauser. På den måde er de selv med til at skabe bedre rammer for klassens måltidskultur.

MADmovers er udviklet af Arla Foods i et samarbejde med Arla Fonden og en række eksperter inden for læring og formidling – herunder kokke, lærere og professorer ved Aarhus Universitet.

Læs mere om baggrunden for MADmovers, de didaktiske tilgange og meget mere på MADmovers hjemmeside.

 

Arla Food Fest

Arla Food Fest er Arlas madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter, der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Et fokus, der ligger meget nært for Arla Fonden. Derfor har vi hvert år vores egne aktiviteter på festivalen og tager aktiv del i planlægningen af begivenheden, herunder det populære arrangement Skolefredag.

Arla Food Fest afholdes hvert år i København og, for første gang, i Aarhus i 2018.

Du kan læse meget mere om festlighederne og programmet på Arla Food Fests hjemmeside.

 

Generation Food Award

Generation Food Awards er et årligt awardshow for både børn og voksne, der hylder aktører, som har gjort en særlig indsats i årets løb for at skabe bedre madvaner til næste generation.

Indtægterne fra billetsalget går til Arla Fonden, og på den måde er gæsterne med til at sende endnu flere børn og unge på MADlejr.

Prisen blev uddelt for første gang i 2017 i forbindelse med Arla Food Fest, og i 2018 ved Copenhagen Cooking & Food Festival. Tidligere prissponsorer tæller bl.a. Føtex, Danish Crown, Arla og Tulip, og i 2018 har Arla Fonden sin egen pris at uddele – prisen for “Bedste Læringsforløb”.

Du kan læse meget mere om awardshowet på Generation Food Awards hjemmeside.

 

Copyright 2022 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger