Partnerskaber

IKEA

Hvert år, når cirka 3000 danske skoleelever tager på Arla Fondens MADlejr, foregår deres ophold i rammer, der er indrettet af IKEA.

Arla Fonden og IKEA har indgået et partnerskab, hvor IKEA donerer møbler, køkkenudstyr, tekstiler og indretningshjælp til MADlejr Helnæs.

partnerskaber Arla Fonden

 

Samarbejde omkring MADlejr Højer

MADlejr Højer holder til den i sønderjyske marskgård Højergaard i Højer. De historiske bygninger er ejet af Realdania By og Byg, der også har stået for restaureringen af de fysiske rammer i samarbejde med Tønder Kommune. Når der ikke afholdes MADlejr på Højergaard, benytter Tønder Kommune lokalerne til at arrangere forskellige aktiviteter med mad og måltider i centrum for lokalsamfundet.

 

Samarbejde omkring Din MADdag

Din MADdag er Arla Fondens ugentlige nyhedsbrev med spændende opskrifter til 10-14 årige og deres travle familier. Arla Fonden laver opskrifterne i samarbejde med en række nøje udvalgte partnere, og alle opskrifterne lever op til Fødevarestyrelsens 10 Kostråd.

 

 

 

 

Gloria Mundi
Gloria Mundi sponsorerer hvert år friske, danske krydderurter til Arla Fondens aktiviteter på Arla Food Fest.

Superfos
Superfos sponsorerer løbende opbevaringsbokse og emballage til MADlejr på Helnæs og i Højer samt til fondens aktiviteter på Arla Food Fest.

Ta’ en tour på MADlejr

Lad eleverne vise dig rundt på MADlejr og få en oplevelse af, hvordan lejrskolelivet på MADlejr er.

Få en rundvisning på MADlejr
Copyright 2021 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger