Bestyrelsen og ledelsen

Arla Fondens bestyrelse er bredt sammensat af førende eksperter fra det danske erhvervsliv.

 

Helle Petersen, formand

Helle Petersen er administrerende direktør for Arlas danske forretning og er desuden ansvarlig for Arlas samfundsansvar og samfundsbidrag på det danske marked. Hun har en kandidatgrad i økonomi og Business Administration fra Odense Universitet og har stor erfaring med at arbejde med innovation, partnerskaber og ansvarlighed, både i Danmark og i udlandet.

 

Ida Husby, næstformand

Ida Husby har en Master of Public Health og en ph.d. i sundhedsvidenskab. Ida har forsket i mulighederne for at fremme sundhed gennem børns mad- og måltidsvaner, og har været ansat i bl.a. Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen, FDB og som uddannelseschef på Ernæring og Sundhed Ankerhus, UCSJ. Hun sidder i dag som presserådgiver i Sundhedsstyrelsen.

 

Peter Albæk

Peter Albæk er Cand.scient.pol. fra KU, har været ansat i Sundhedsministeriet og er i dag partner og direktør i LEAD Agency med særligt fokus på social- og sundhedsområdet. Han har tidligere været formand for Børns Vilkår og har i dag andre bestyrelsesposter på børn- og ungeområdet.

 

Hanne Søndergaard

Hanne Søndergaard er ansvarlig for Arlas globale kategorier og mærker, herunder Arla mærket. Hanne arbejder til daglig med globale strategier, innovation og udvikling af forbrugerkommunikation.

 

Maja Møller

Maja Møller er senior manager i Arla og ansvarlig for virksomhedens omverdenskontakt og CSR-projekter i Danmark. Maja er uddannet i ernæring, sundhed og kommunikation og er en af pioneerne bag udviklingen af Arlas omfattende forbrugerdialog og formidlingen af Arlas overordnede initiativer ift. bæredygtighed og sundhedsfremme til professionelle stakeholdere og samarbejdspartnere.

 

Jan Henriksen

Jan arbejder for Kommunernes Landsforening, hvor han rådgiver kommunerne om udviklingstiltag på blandt andet skoleområdet. Jan er uddannet lærer og har en Master of Science. Han har sidenhen specialiseret sig i offentlig ledelse med særligt fokus på børn og unge og på at skabe sammenhæng mellem læring, didaktik og ledelse.

 

Randi Wahlsten

Randi er uddannet Cand.scient.pol. fra KU og sidder i dag som Marketing Direktør i Arla med ansvar for mælk, yoghurt og babymad. Randi har desuden ansvaret for Arla-brandet og Arlas aktiviteter omkring bedre fødevarevaner og bæredygtighed.

 

Christina Bilde

Christina er uddannet Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og er i dag talskvinde og strategisk kommunikationschef ved Roskilde Festival-gruppen. Christina er desuden ansvarlig for Roskilde Festivals donations- og bæredygtighedsindsatser.

streg

Sanne Vinther, direktør

Sanne Vinther er direktør for Arla Fonden. Sanne har stor erfaring med ansvarlighed, samfundsudfordringer og kommunikation fra sine tidligere stillinger i Arla Foods – senest som stakeholder relations manager og intern CSR-rådgiver.

Copyright 2021 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger