Støt MADlejr

Bestyrelsen og ledelsen

Arla Fondens bestyrelse er bredt sammensat af førende eksperter fra det danske erhvervsliv.

 

Jakob Knudsen, formand

Jakob Knudsen er administrerende direktør for Arlas danske forretning. Jakob er desuden ansvarlig for Arlas samfundsansvar og samfundsbidrag på det danske marked.

 

Ida Husby, næstformand

Ida Husby har en Master of Public Health og en ph.d. i sundhedsvidenskab. Ida har forsket i mulighederne for at fremme sundhed gennem børns mad- og måltidsvaner, og har været ansat i bl.a. Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen, FDB og som uddannelseschef på Ernæring og Sundhed Ankerhus, UCSJ. Hun er nu ansat i NaturErhvervsstyrelsen under Fødevareministeriet.

 

Alfred Josefsen

Alfred Josefsen er cand. merc. og adjungeret professor på CBS. Alfred har været administrerende direktør for Irma i 13 år og er aktuel som foredragsholder, ledelsesrådgiver, ledelseskommentator og coach. Alfred har en række bestyrelsesposter, eksempelvis som formand for Unicef Danmark og Sport One.

IMG_2199w_2_125X125

 

Hanne Søndergaard

Hanne Søndergaard er ansvarlig for Arlas globale kategorier og mærker, herunder Arla mærket. Hanne arbejder til daglig med globale strategier, innovation og udvikling af forbrugerkommunikation.

 

Maja Møller

Maja Møller er ansat i Arlas danske forretning, hvor hun koordinerer Arlas omverdenskontakt og CSR projekter. Maja er uddannet i ernæring, sundhed og kommunikation og har i mange år drevet Arlas dialog og forbrugerkommunikation i Danmark, samt Arlas overordnede initiativer i.f.t. sundhedsfremme.

 

Peter Albæk

Peter Albæk er Cand. Scient. Pol fra KU, har været ansat i Sundhedsministeriet og er i dag partner og direktør i LEAD Agency med særligt fokus på social- og sundhedsområdet. Han har tidligere været formand for Børns Vilkår og har i dag andre bestyrelsesposter på børn- og ungeområdet.

 

Laurent Ponty 

Laurent Ponty er uddannet i økonomi, HR og afsætning. Han har ansvaret for mælk og yoghurt på Arlas danske marked, herunder marketing, strategi og innovation.  Laurent har der udover også ansvaret for Arlas aktiviteter og events for børn og unge, aktiviteter der alle fokuserer på at skabe bedre madvaner for den kommende generation.

Bent Kock  Nielsen

Bent Kock Nielsen er partner i Implement Consulting Group, hvor han arbejder med ledelsesudvikling og er team coach for en række virksomhedsledelsere. Han har siden 2012 været ansvarlig for forberedelse og gennemførelse af en række sommer-camps, hvor drenge, der er tabt af skolesystemet, kommer tilbage på sporet.

 

streg

Sanne Vinther, direktør

Sanne Vinther er direktør for Arla Fonden. Sanne har stor erfaring med ansvarlighed, samfundsudfordringer og kommunikation fra sine tidligere stillinger i Arla Foods – senest som stakeholder relations manager og intern CSR-rådgiver.

Copyright 2018 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger