Om Arla Fonden

Arla Fonden vil inspirere børn og unge til gode madvaner og bæredygtig livsstil. Det sker med den gode oplevelse i centrum og handler om mad, råvarer, natur og aktivitet.

Arla Fonden tror på, at alle kan lave mad, hvis de lærer hvordan. Gennem en række forskellige tiltag giver vi børn og unge mulighed for at fordybe sig i madens forunderlige verden – ikke kun for at lære dem håndværket bag et velsmagende måltid, men også for at give dem mod og viden til at kunne tage ansvar for egen sundhed i fremtiden.

Vi lærer gennem nysgerrighed og virkelyst

Vores mål er at møde børn og unge i øjenhøjde med udgangspunkt i den nysgerrighed og virkelyst, de helt naturligt besidder. Det er nemlig derigennem, de lærer og oplever lettest – og dermed også får de bedste betingelser for at tilegne sig færdigheder og danne deres egne meninger.

På den måde håber vi at give den yngre generation et godt afsæt til at træffe selvstændige beslutninger både i forhold til deres egen livsstil og i forhold til overordnede spørgsmål om forbrug og bæredygtighed.

Fonden kan ikke søges

Arla Fondens midler går til at udvikle, etablere og drive MADlejre, og fonden kan derfor ikke søges.

Hvad er Arla Fonden?

Hør direktøren og den daværende bestyrelse fortælle om, hvad Arla Fonden er, og hvorfor fonden blev stiftet i 2012.

Hvad er Arla Fonden?

Tilmeld dig Din MADdag og få opskrifter

Arla Fondens nyhedsbrev Din MADdag er for dig, der er mellem 10 og 14 år. Du vil gerne lave mad og mangler nogle opskrifter, som passer til dig. Arla Fonden sender dig hver uge Din MADdag med en nem opskrift.

Læs mere om Din MADdag

Få opskrifter eller nyheder fra Arla Fonden

Vi vil være med til at forme sunde vaner og en bæredygtig livsstil, der får en betydning for børn og unges liv på den lange bane.

Jakob B. Knudsen formand i Arla Fonden

Om MADlejr

MADlejr er Arla Fondens lejrskole, hvor 6. og 7. årgang deltager i et alternativt og lærerigt forløb, hvor de kan finde glæden ved madlavning samtidig med, at de får en klar holdning til, hvad de spiser.

MADlejr vil inspirere børn og unge til at forandre deres daglige vaner, så de får bedre livsstil og større trivsel.

I løbet af de fem dage lejrskolen varer, vil eleverne blive inddraget aktivt i tilberedningen af deres måltider, samtidig med, at de bliver klogere på råvarer, sundhed og bæredygtighed.

Læs mere på MADlejr.dk

Copyright 2020 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger