Støt MADlejr

Mød Arla Fonden

Hvert år deltager Arla Fonden på en række messer, konferencer og andre begivenheder. Se her, hvor du kan møde Arla Fonden det kommende år.

 

31. august, 2018

Generation Food Award – København
Generation Food Award afholdes i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival, og i år har Arla Fonden sin egen pris for “Bedste Læringsforløb”, der skal uddeles. Kom og tag del i festlighederne på Israels Plads i København! Læs mere om Generation Food Award.

 

31. august, 2018

Nordic Assembly – København
Nordic Assembly afholdes af KBH Madhus og har til formål at skabe vidensdeling og inspiration på tværs af norden omkring offentlig mad og måltider til børn og unge. MADlejr bruges her som case, og der vil bl.a. være et oplæg fra Arla Fonden.

 

1.-2. september, 2018

Arla Food Fest – København
Arlas madfestival afholdes endnu engang i København – i år på Islands Brygge.
Her kan du bl.a. opleve Arla Fondens workshop “skÆG med ÆG”, blive underholdt med spændende kunstnere på scenen og få udfordret smagsløgene i sjove aktiviteter med mad og råvarer. Læs mere om Arla Food Fest i København.

 

7.-9. september, 2018

Arla Food Fest – Aarhus
For første gang afholdes Arla Food Fest i år også i Aarhus.  Det sker som en del af Food Festival på Tangkrogen til september, hvor du kan opleve sjove aktiviteter fra Arla Fonden til både Skolefredag og i løbet af weekenden. Alt sammen med fokus på læring om mad og bedre madvaner. Læs mere om Skolefredag og Arla Food Fest i Aarhus (Bemærk: Skolefredag afholdes i år kun i Aarhus).

 

1.-2. november, 2018

Skoleledernes Årsmøde – Aarhus
Til november afholder Skoleledernes Årsmøde med temaet ‘Skoleledelse i raketfart – et blik på ledelse i det 21. århundrede’. Foruden en række spændende oplæg og debatter kan du også møde Arla Fonden på den 1.500 m2 store udstilling, hvor du kan blive klogere på MADlejr og meget mere. Læs mere om Skoleledernes Årsmøde.

 

13.-14. marts, 2019

Danmarks Læringsfestival – København
Til Danmarks Læringsfestival samles hvert år mere end 8.000 professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, vidensdeling og netværk. Kom og bliv inspireret, hør om livet på MADlejr, og meget mere. Vi ses i Bellacenteret til marts! Læs mere om Danmarks Læringsfestival.

 

10.-11. april, 2019

Skolemessen – Aarhus
Skolemessen præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag. Og naturligvis kan du igen i 2019 møde Arla Fonden til årets Skolemesse, hvor du bl.a. kan høre om livet på MADlejr. Vi ses i Scandinavian Center Aarhus til april! Læs mere om Skolemessen.

 

Tilmeld dig Arla Fondens nyhedsbrev og hold dig opdateret på kommende begivenheder og nyheder fra fonden.

Copyright 2018 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger