Mød Arla Fonden

Hvert år deltager Arla Fonden på en række messer, konferencer og andre begivenheder. Se herunder, hvor du kan møde Arla Fonden det kommende år.

 

30.-31. januar, 2020

KL’s Børn & Unge Topmøde – Aalborg
Børn & Unge Topmødet er KL’s store kommunalpolitiske konference på børne- og ungeområdet, og i 2020 er temaet “Stærkere fællesskaber – bedre trivsel”. Kom forbi, og hør, hvordan MADlejr styrker skoleklassers fællesskaber og trivsel, samt om mulighederne for den enkelte kommune.

Læs mere om Børn & Unge Topmødet.

 

4.-5. marts, 2020

Danmarks Læringsfestival – København
Til Danmarks Læringsfestival samles hvert år mere end 8.000 professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, vidensdeling og netværk. Kom og bliv inspireret, hør om livet på MADlejr, og meget mere. Vi ses i Bellacenteret til marts!

Læs mere om Danmarks Læringsfestival.

 

22.-23. april, 2020

Skolemessen – Aarhus
Skolemessen præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag. Og naturligvis kan du igen i 2020 møde Arla Fonden til årets Skolemesse, hvor du bl.a. kan høre om livet på MADlejr. Vi ses i Scandinavian Center Aarhus til april!

Læs mere om Skolemessen.

 

29.oktober-30. oktober, 2020

Skoleledernes Årsmøde – Aalborg (AFLYST)
Til oktober afholder Skoleledernes Årsmøde med temaet ‘Skoleledelse i raketfart – et blik på ledelse i det 21. århundrede’. Foruden en række spændende oplæg og debatter kan du også møde Arla Fonden på den 1.500 m2 store udstilling, hvor du kan blive klogere på MADlejr og meget mere.

Læs mere om Skoleledernes Årsmøde.

 

Tilmeld dig Arla Fondens nyhedsbrev og hold dig opdateret på kommende begivenheder og nyheder fra fonden.

Copyright 2021 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger