Madspildsskolen er en ny workshop fra Arla Fonden, Too Good To Go og Arla, som skal inspirere familier til, hvordan de får brugt al maden i køleskabet. Også det, der i dag bliver smidt ud.

Danske husholdninger står for en tredjedel af det samlede madspild i Danmark, og vi smider hvert år i gennemsnit 63 kilo mad i skraldespanden, som kunne være spist.

For mange familier kan det være svært at vide, hvordan man laver aftensmad eller en god madpakke ud af overskudsråvarer, som ikke rigtig passer ind i nogen opskrifter. Vi mangler ganske enkelt viden og inspiration.

Det skal Madspildsskolen nu være med til at ændre på.

 

EN WORKSHOP FOR HELE FAMILIEN MED FOKUS PÅ MADSPILD
Madspildsskolen er en pop up-madskole, hvor børn i skolealderen og deres forældre kan lære om mad og madspild sammen med kokke fra Too Good To Go og MADguider fra Arla Fondens MADlejr.

Til workshoppen laver familier mad af overskudsråvarer, som kommer fra Too Good To Go, der har fået varer fra lokale butikker. Ligesom derhjemme kommer man derfor til at stå med en række kendte råvarer, som er i fare for at skulle smides ud, men som stadig kan reddes og laves om til dejlig mad. Efter at have nydt et skønt, hjemmelavet, bæredygtigt måltid går både børn og voksne derfra med ny viden og mætte maver.

Workshoppen kørte for første gang i efterårsferien 2020.

 

Har du spørgsmål til arrangementet eller tilmelding, er du velkommen til at skrive til info@arlafonden.dk.

Pris

Der er ingen planlagte workshops i øjeblikket.

Billetten inkluderer en fuldt udstyret arbejdsstation til hele familien samt alle råvarer til madlavningen.

Derudover får deltagerne masser af inspiration og en lille gave med hjem.

Copyright 2021 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger