En dag på Madspildsskolen

Madspildsskolen er en efterårsaktivitet for hele familien. Både børn, voksne og alle derimellem kan være med, dog anbefaler vi at børn er mindst 6 år gamle. I vil som familie/gruppe få tildelt jeres egen køkkenstation, hvorfra I forvandler overskudsråvarer til velsmagende måltider. I løbet af workshoppens tre timer bliver I undervist i grundsmage, holdbarhold og køkkenteknik – alt sammen viden, som kan tages i brug under madlavningen.

Hver familie/gruppe får udleveret en Too Good To Go-lykkepose med et indhold af vilkårlige overskudsråvarer. Basisvarer så som havregryn og creme fraiche vil også være til rådighed – ligesom hver familie/gruppe får udleveret Madspildskassen, der indeholder diverse produkter til tilsmagning. Herfra er det blot at sætte fantasien fri og kokkere en masse gode madspildsretter.

5 steder i Danmark i efterårsferien

Madspildsskolen tunerer rundt i Danmark fra år til år. Dette års udgave af Madspildsskolen besøger København (Frederiksberg), Hvidovre, Aarhus (Viby J.), Odense og Vejle.

Køb billet Billetsalget til Madspildsskolen starter 28. september kl. 10
Praktisk information Find svar på de mest stillede spørgsmål
Inspiration Tag mytequizzen, se film eller bliv klogere på frugt og grønt

Billetter

Billetsalget til Madspildsskolen starter 28. september kl. 10. Der kan købes familiebilletter til 175 kr., som giver adgang for op til seks personer. Kommer man færre end seks personer, er prisen stadig 175 kr.

Copyright 2023 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger