Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis ikke du fandt et svar på dit spørgsmål her, kan du skrive til os på madspild@arlafonden.dk.

 

Hvor foregår workshoppen?
Staldkøkkenet, Slagtehusgade 11a, 1715 København. Mulighed for indgang fra Staldgade mellem nr. 10 og 12.

Hvornår foregår det?
Der er workshops hele efterårsferien fra d. 10.-18. oktober. Der er to daglige workshops á 3 timers varighed hhv. kl. 9-12 og 13-16.

Kan man selv vælge, hvornår man vil komme?
Din billet gælder til én bestemt workshop, og du vælger dato og tidspunkt ved billetkøb.

Kan man selv bestemme, hvad man vil have at spise?
Nej. Vi laver mad af overskudsråvarer, som bliver leveret dagligt fra lokale supermarkeder. Vi kan derfor ikke sige præcis hvilken type mad, vi laver, men vi lover, at ingen går sultne hjem.

Hvad hvis der er noget mad, man ikke kan lide eller tåle?
Vi får dagligt leveret overskudsråvarer fra lokale supermarkeder og kan derfor ikke garantere for udvalget. Det er derfor op til den enkelte deltager at være opmærksom på at vælge de madvarer, man kan tåle. Dog sørger vi for, at der altid vil være et udvalg af gluten- og laktosefri produkter til rådighed.

Hvem kan deltage?
Workshoppen henvender sig til familier og grupper, som gerne vil lave mad sammen. Både børn og voksne kan deltage, men vi anbefaler, at børn er minimum 6 år og skal være i følge af en voksen.

Skal jeg printe min billet?
Nej, du kan bare vise den på telefonen.

Hvad er jeres retningslinjer ift. Covid-19?
Se retningslinjer for Covid-19 her.

 

Køb din billet her.

Copyright 2020 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger