Støt MADlejr

MADlejr på Helnæs

En tidligere højskole på den fynske ø Helnæs danner rammen om sanselige, aktive madoplevelser for børn og unge på MADlejr.

MADlejr er placeret i smukke omgivelser i hjertet af Danmark. På én gang centralt beliggende i forhold til transport og afsides gemt i den skønne fynske natur. Den stemningsfulde hovedbygning og de mange muligheder i ejendommen er de helt rigtige rammer. Vi udvikler kontinuerligt på stedet, så det bliver et inspirerende frirum til oplevelser med natur og råvarer.

De perfekte rum og omgivelser

Arbejdet med at ombygge og renovere ejendommen startede i foråret 2014, og MADlejr stod klar til at modtage de første skoleklasser i september 2014. MADlejrs hjerte er de store køkkenerne og en hyggelig spisesal, men derudover er der også etableret udekøkken, aktivitetsplads med dyr, drivhus, køkkenhave, urtebede og bålpladser.

Læs mere om hvad MADlejr er

MADlejr rummer det hele menneske

Tanken er, at hele spektret omkring mad og livsstil er repræsenteret. MADlejr handler om langt mere end madlavning og sundere vaner: Det handler også om fællesskab, bæredygtighed, ansvarligt ressourceforbrug og sanselig nysgerrighed omkring råvarer. Og så handler det om at give de næste generationer glæden ved at kunne selv.

Med vores fynske hjem er vi kommet et stort skridt nærmere de perfekte rammer for en unik og berigende lejrskoleoplevelse.

Se billeder fra byggeriet af MADlejr eller se de færdige rammer for MADlejr

 

Arla Fonden MADlejr Helnæs Arla Fonden MADlejr Helnæs Arla Fonden MADlejr Helnæs

Copyright 2020 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger