MADlejr i Højer

MADlejr Højer holder til i en klassisk marskgård ved navn Højergaard, centralt beliggende i den sønderjyske by Højer, omgivet af enestående natur og i gåafstand til Vadehavet.  

Efter en omfattende renovering af de fredede bygninger slog MADlejr Højer dørene op for de første klasser i januar 2020.

Historiske rammer med masser af sjæl

Højergaard emmer af kultur og minder fra gamle dage. Gennem restaureringen har man søgt at bevare de unikke eksempler på Sønderjyllands helt særlige byggeskik, ligesom også farver og materialer er med til at fortælle bygningernes historie.

MADlejr Højer har to hovedbygninger med store, rummelige opholdsrum og hyggelige værelser, hvor eleverne kan slappe af, spille spil og hygge med vennerne. Og så er der naturligvis det store dobbeltkøkken, der danner rammen for de mange inspirerende madoplevelser på MADlejr.

Et lokalt præg

Klasser, der besøger MADlejr Højer, vil have mulighed for at udforske nærområdet og opleve den lokale kultur og natur. De kan eksempelvis besøge byens gamle mølle og male deres eget mel, fange rejer på Rømø strand, tage på naturvejledning og lære om dyre- og planteliv i området og meget mere.

Få en rundvisning på MADlejr Højer af eleverne her.

Om samarbejdet bag MADlejr Højer

Det nye madaktivitetscenter, der rummer MADlejr Højer, er etableret i et samarbejde mellem Realdania By og Byg, Tønder Kommune og Arla Fonden. Når der ikke afholdes MADlejr, fungerer Højergaard som et inspirerende madaktivitetscenter for lokalsamfundet med forskellige aktiviteter arrangeret af Tønder Kommune.

 

Copyright 2021 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger