FOOD LITERACY: Nøglen til sund kost og trivsel blandt børn og unge

Forskning om MADlejrs effekt

Food Literacy: Nøglen til sund kost og trivsel blandt børn og unge er et forksningsprojekt, der forsøger at blive klogere på bedre mad- og måltidsvander blandt børn og unge. Forskere fra DTU Food og Steno Diabetes Center Copenhagen tog blandt andet udgangspunkt i MADlejr, og undersøgte ændringen hos børn der havde været på et MADlejr-forløb og konklusionen var, at MADlejr virker! Hvis du vil vide mere om hvorfor det virker, og hvilken effekt MADlejr har på børn og unges madkompetencer kan du læse mere her.

Projektet er finansieret af Arla Fonden, og Landbrugets Kulturfond har bidraget til formidlingen af projektets resultater.

 

Resultater Få et hurtigt indblik i hvordan MADlejr er med til at skabe madkompetencer.
Forskningsartikler og nyheder Kommer snart.

Med den nye forskning har vi fået dokumenteret, at Arla Fondens MADlejre gør en forskel og klæder børnene på ved at øge deres maddannelse.

Sanne Vinther, direktør Arla Fonden
Copyright 2022 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger