Arla Fondens bestyrelse

Mød bestyrelsen

Arla Fondens bestyrelse er bredt sammensat af førende eksperter fra det danske erhvervsliv.

 

Helle Petersen, formand

Helle Petersen er administrerende direktør for Arlas danske forretning og er desuden ansvarlig for Arlas samfundsansvar og samfundsbidrag på det danske marked. Hun har en kandidatgrad i økonomi og Business Administration fra Odense Universitet og har stor erfaring med at arbejde med innovation, partnerskaber og ansvarlighed, både i Danmark og i udlandet.

Ida Husby, næstformand

Ida Husby har en Master of Public Health og en ph.d. i sundhedsvidenskab. Ida har forsket i mulighederne for at fremme sundhed gennem børns mad- og måltidsvaner, og har været ansat i bl.a. Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen, FDB og som uddannelseschef på Ernæring og Sundhed Ankerhus, UCSJ. Hun sidder i dag som presserådgiver i Sundhedsstyrelsen.

Peter Albæk

Peter Albæk er Cand.scient.pol. fra KU, har været ansat i Sundhedsministeriet og er i dag partner og direktør i LEAD Agency med særligt fokus på social- og sundhedsområdet. Han har tidligere været formand for Børns Vilkår og har i dag andre bestyrelsesposter på børn- og ungeområdet.

Hanne Søndergaard

Hanne Søndergaard er ansvarlig for Arlas globale kategorier og mærker, herunder Arla mærket. Hanne arbejder til daglig med globale strategier, innovation og udvikling af forbrugerkommunikation.

Maja Møller

Maja Møller er senior manager i Arla og ansvarlig for virksomhedens omverdenskontakt og CSR-projekter i Danmark. Maja er uddannet i ernæring, sundhed og kommunikation og er en af pioneerne bag udviklingen af Arlas omfattende forbrugerdialog og formidlingen af Arlas overordnede initiativer ift. bæredygtighed og sundhedsfremme til professionelle stakeholdere og samarbejdspartnere.

Jan Henriksen

Jan Henriksen er vicedirektør i Komponent – kommunernes udviklingscenter, hvor han blandt andet rådgiver direktioner og politiske udvalg om udviklingen af de store velfærdsområder. Jans fokus er på hvordan de store velfærdsområder spiller sammen, og særligt på hvad god forebyggelse kan betyde for børn og unge i et livslangt perspektiv. Jan er læreruddannet og har en Master of Science i organisation og ledelse.

Christina Bilde

Christina Bilde er uddannet Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og er i dag talskvinde og strategisk kommunikationschef ved Roskilde Festival-gruppen. Christina er desuden ansvarlig for Roskilde Festivals donations- og bæredygtighedsindsatser.

Morten Boye

Morten Boye er marketingdirektør for Arlas forretning i Danmark, hvor han samtidig er ansvarlig for Arlas indsats for børn og unges bæredygtige madvaner. Morten har mange års erfaring i at arbejde med marketing i globale, regionale og lokale roller i store danske virksomheder, med fokus på at udvikle brands, sponsorater, strategi- og forretningsudvikling samt innovation.

Sanne Vinther, direktør

Sanne Vinther er direktør for Arla Fonden. Sanne har stor erfaring med ansvarlighed, samfundsudfordringer og kommunikation fra sine tidligere stillinger i Arla Foods – senest som stakeholder relations manager og intern CSR-rådgiver.

Copyright 2022 © Arla Fonden

Brug af cookiesBetingelserPersonlige oplysninger